Jmecherie de săraci

A venit iarna, acoperă-mi inima cu ceva…ma rog e din alta poezie. Acuma avem “ÅŸansa” să vedem câte parale fac unii jmecheri.

Bun, să se rezolve următoarea problemă: se dă un BMW serie 3 nu chiar nou, dar nu urât; se mai dă ceva zăpadă (nu multa) şi o bordura de 5 centimetri.

Cît timp i-ar lua acelei maşini să urce pe bordura acoperită de zăpadă si apoi sa se dea jos, fără sa loveasca maşinile parcate la circa 1 metru distanţă?

Răspuns: 10 minute să urce cu o roată şi 5 minute să se dea jos de pe bordură, la o distanţă de circa 10 centimetri de stopul dreapta spate al unui VW Polo. A, am uitat să zic că maşina a fost un pic ajutată de trecătorii binevoitori care împingeau BMW-ul lateral din stânga spate ca să nu atinga pe Polo.

Acuma, întrebarea suplimentară, ca să treci clasa: de ce dracu nu-ÅŸi cumpără nea Gigel ala cauciucuri de iarnă? Că deh, dacă erau scumpe ÅŸi nu-ÅŸi permitea, avea altă maÅŸină, nu? Sau de fapt stăm cu mama în casă ÅŸi ne luăm maÅŸini ca să ne dăm ÅŸmecheri la proastele din faÅ£a blocului pe care le ducem în oraÅŸ la McDonald’s? Pun pariu ca era cu motorizare 1.8D, că e mai ieftină la întreÅ£inere…
Mai jos e poza cu cel in cauza după ce a scos maşina din zăpadă din partea din dreapta, de la garaje:

Jmecherie fara bani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*