Am instalat PLEX server pe Synology

Mi-am cumpărat prin Martie un AppleTV Gen3 pentru televizorul din dormitor, în speranța că o să apara un jailbreak, pentru a-l folosi cu XBMC . Între timp nu a apărut nimic așa că deocamdată sunt nevoit să-l folosesc doar cu AirPlay (fie de pe telefon fie de pe tabletă). Am citit zilele trecute de un fel de hack cu care conectezi ATV-ul ca și client la Plex media server. Am instalat Plex, am adăugat folderele cu filme și seriale, a detectat foarte bine toate informatiile și metadatele corespunzătoare. Am instalat și hack-ul PlexConnect pe syno, am pointat frumos DNS-ul de la ATV către Syno și gata, am putut să văd filmele, etc. Merg decent și subtitrările cu excepția celor encodate cu diacritice pe EastEuropean.

Dar… problem… deÈ™i am reÈ›ea gigabit în casă iar ATV-ul are cablu de reÈ›ea în spate, imaginea È™i sunetul vin sacadat, se mai întrerupe pentru ceva buffer… M-am uitat pe Resource Monitor pe syno È™i atunci când se ruleză un film, procesorul stă la peste 90%. Nu am problema asta când se văd filmele cu Video Station de la Synology. Se vede È™i în poză. Primul spike e cînd am pornit clientul de Video Station, apoi lucrurile s-au stabilizat sub 5% dar cînd am pornit filmul de pe ATV procesorul a început să lucreze din greu…

ATVPLEX

Aparent o să continui să văd filmele cu Video Station prin AirPlay pînă vine JB pentru ATV… Măcar dacă ar merge decent È™i cu un client de windows. Dar tot la fel ca pe ATV merge, adică prost.

Deci nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*